Наследството на Вероника - Aплицирајте

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

КупиКнига подарува!

Оваа недела аплицирајте и добијте ја книгата „Наследството на Вероника“ Аплицирајте тука:

http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=2

Аплицирањето трае до 01.11.2016 година.

Нејзиното постоење е тајна и таа не смее да излезе од дома...