Добијте ја книгата "Малиот воин"

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

КупиКнига подарува!

Оваа недела аплицирајте и добијте ја книгата „Малиот воин“ Аплицирајте тука: 

http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=2

Во стилот на Малиот принц оваа книга секогаш ќе има посебно место во вашата меморија.

Аплицирањето трае до 06.11.2016 година.