Cineplexx доделува билети за „ЕСЕНТА НА САМУРАЈОТ“

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Cineplexx ДОДЕЛУВА БИЛЕТИ ЗА „ЕСЕНТА НА САМУРАЈОТ“

ОДГОВОРИ ТОЧНО НА ПРАШАЊЕТО, ПОБЕДИ И ДОБИЈ БИЛЕТИ ЗА „ЕСЕНТА НА САМУРАЈОТ“

Посетете ја Официјалната страна на Cineplexx , најавете се и одговорете точно на прашањето!

„Есента на самурајот“ е љубовна приказна со многу смеа, но и нежни емоции. Главнот јунак, Владица (Петар Стругар) е професионален каратист, шармантен бонвиван кој некогаш бил голем талент, но не направил голема кариера поради преголемата склоност кон забавата и ноќниот живот. По завршувањето на кариерата се враќа во родниот град, се заљубува во Снежана (Христина Поповиќ) и се врзува за неа и нејзиниот мал син Вукашин. Владица сака да се грижи за нив, но сфаќа дека не знае ништо друго да работи освен каратето. Неговата потрага по работа што би му овозможила да се грижи за семејството кое штотуку почнал да го создава, го доведува во низа урнебесни ситуации."

Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (17.11.2016)