Добијте ја книгата „Традиционалната исхрана во Овчеполскиот регион“

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

КупиКнига подарува!

Оваа недела аплицирајте и добијте ја книгата „Традиционалната исхрана во Овчеполскиот регион“

Аплицирајте тука:

 http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=2

Тајните на македонската традиционална кујна.

Аплицирањето трае до 21.11.2016 година.