„Тој рече, таа рече“ - КупиКнига подарува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

КупиКнига подарува!

Оваа недела аплицирајте и добијте ја најновата книга на Лорејн Лејн „Тој рече, таа рече“ Аплицирајте тука:

 http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=2

Двајца моќни новинари наоѓаат љубов во екот на војна со зборови...