Cineplexx доделува билети за „Стадо“

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Стадо“!

Посетете ја Официјалната страна на Cineplexx , регистрирајте се и одговорете точно на поставеното прашање.

"Стадо" е смешна сатирична комедија за животот зад камерата. Често повеќето драми им претходат на филмските или ТВ-драмите кои ги гледаме. Неизлечиви ентузијасти, слепи за објективните околности, ја ставаат на коцка својата егзистенција и сакаат да направат големо уметничко дело.Ова е приказна која може да биде кажана на многу јазици и во многу земји, па дури и во различно време. До сјај и гламур на црвениот тепих на гала премиерата не се доаѓа преку рози, туку компромиси, борба, дури и пакт со ѓаволот, ако е потребно.

Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (08.12.2016)