Добиј ја книгата „Најбогатиот Човек на Вавилон“

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

КупиКнига подарува!

Оваа недела ( 07.12.2016 - 14.12.2016 ) аплицирајте и добијте ја најпродаваната книга од минатиот месец „Најбогатиот Човек на Вавилон“.

Аплицирајте тука:

 http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=2

Книгата ја содржи тајната за остварување на сите ваши амбиции, желби и потреби.