Нова наградна игра „Кој вкус си ти?“

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

За учество во Наградната игра, учесникот мора на Facebook да постави фотографија и/или коментар кој одовара на задачата.

Организаторот, секоја среда, во текот на траењето на Играта, почнувајќи од 07.12.2016, па се до 11.01.2017, на Facebook профилот на адреса ќе објави видео на кое ќе треба да се остави коментар, како би се учествувало во наградната игра. За да се учествива во Играта, како коментар на видеото, учесниците ќе треба да напишат еден од следниве хаштагови, кои претставуваат еден од вкусовите на NESCAFÉ 3in1 (ванила, карамела и чоколешник), #јассумчоколешник (“јассумчоколешник”, “јассумванила” или “јассумкарамела”) .

Секоја недела ќе се бројат хаштагови за секој вкус и вкусот со највеќе хаштагови ќе биде прогласен за победник за таа недела, а 5 хаштагови на Facebook, кои собрале најмногу лајкови за таа недела, ќе бидат прогласени за победници и ќе освојат награди.

Секој вторник, почнувајќи од 13.17.2016. се до 17.01.2017, Организаторот, на Facebook профилот на адресата ќе ги објави имињата на 5те победници за изминатата недела.

Повеќе за правилата на наградната игра прочитајте овде.