Популарни игри

МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ НАГРАДУВА ДВЕСТЕ КОРИСНИЦИ СО БЕСПЛАТНИ ЛЕТОВИ ЗА ДВАЈЦА
Во рамки на наградната игра, која започнува денеска, 10 јули, и ќе трае цели два месеца, односно, до 10 септември, компанијата на среќни двесте нови или постојни корисници на тарифните модели Smart, Magenta 1, Business и Magenta 1 Business ќе им додели по два ваучера за патување со авион на дестинација по избор од понудата на Wizz Air. Секој ваучер е во вредност од 100 евра. 

Повеќе: МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ НАГРАДУВА ДВЕСТЕ КОРИСНИЦИ СО БЕСПЛАТНИ ЛЕТОВИ ЗА ДВАЈЦА