Наградна игра „Купувај, од срце подарувај и вредни награди освојувај“

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Големо изненадување за корисниците на Maestro® и MasterCard® картичките за физички лица на Комерцијална банка!

 

Учествувајте во големата наградна игра од 21.11. до 31.12.2015 година со купување со Вашите Maestro® и MasterCard® картички од Комерцијала банка. Со секоја трансакција на продажни места во нашата земја од најмалку 300 денари добивате една шанса за учество, а со секоја бесконтактна трансакција од 300 денари добивате две шанси.

 

Главна награда се наверојатни 20.000 евра во денарска противвредност.

 

Повеќе информации за Наградната игра можете да добиете на следниот линк:

http://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=2480&lang=1&uc=1 

 

Повеќе информации за правилата на Наградната игра можете да добиете на следниот линк:

http://www.kb.com.mk/Handlers/GetResource.ashx?id=d2efc72a-308f-472d-9614-a352f39ab5e1