Наградна игра на VIPponuda.com

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

Процедура за учество во наградната игра:
Секој кој сака да учествува во лотаријата, треба да се регистрира на сајтот www.VIPponuda.com и да направи барање притискајќи го копчето "Купи сега". Едно лице може да се регистрира за учество во наградната игра само еднаш.
Период на спроведување на наградната игра: од 09 декември 2015 год. до 08 јануари 2016 година.

Наградна игра на VIPponuda.com

http://vipponuda.com/odmor-velingrad-spa-klub-bor-7761.html

СПА Клуб Бор **** e најголемиот четириѕвезден балнео хотел во Велинград, целосно напојуван со минерална вода. Лоциран е во боров парк во центарот на градот. Изградена во уникатен архитектонски стил на старите римски бањи-терми, Спа Клуб Бор Ви предлага традиционални методологии и најновите достигнувања во грижата за здравјето.