Објавен добитникот од Наградната игра на IKEA Naracki

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на IKEA Naracki

https://www.facebook.com/IKEAmebel/photos/p.496156970544745/496156970544745/?type=1&theater

Честитки за добитничката:

 

 

Почитувани , Наградната игра, заврши заклучно со последниот коментар на Emilija Bogdanovska vo 00:01 h, сите коментари п...

Posted by IKEA Naracki on Thursday, September 3, 2015