КупиКнига подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

  Од 28 јули 2016 година започна аплицирање за добитник на книгата "Враќањето на Панџруд".

 

Наградната игра е објавена на нивната Facebook страна. Се што треба да направите е да аплицирате на http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=2 .

Аплицирањето за добитник на наградата трае до 4ти август.