ХЕРБА НАТУРА ПОДАРУВА!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Херба Натура Ви подарува масло од семки од грејпфрут, докажано најдобриот природен антивиретик и антибиотик и производ за силен имунитет.

 Се што треба да направите е да стиснете LIKE/Ми се допаѓа и да го споделите/Share постот, најдоцна до 30.07.2016 година, до 23.00 часот на нивната Facebook страна.

Добитникот ќе биде извлечен по случаен избор.
Објавата за среќниот добитник ќе биде на 01.08.2016 година.

Повеќе информации за производите на Herba Natura можете да најдете на следнов линк.