Bio Aesthetic НАГРАДУВА!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Bio Aesthetic НАГРАДУВА еден NU COLOUR® Contouring сјај за полни и заоблени усни и две AP-24 пасти за избелување на заби.

Се што треба да направите е да ја отворите Facebook страната, да ја споделите објавата и во коментар да назначите тројца ваши пријатели. 

Изборот на добитниците ќе биде по случаен избор и истите ќе бидат објавени на 03.08.2016.