#‎ЈогуртизирајСе‬ и освој награда од ‪‎Бимилк‬!

Рејтинг на корисник:  / 6
AddThis Social Bookmark Button

Приклучете се во фото-натпреварот во Јогуртизирање со хаштагот #ЈогуртизирајСе на Facebook страната на Bimilk и можете да добиете вредни награди.

 За најлајкуваната фотографија од фото-натпреварот #ЈогуртизирајСе секоја недела ќе следува подарок, а секој учесник има право на една награда во текот на фото-натпреварот.

Повеќе информации за производите на bimilk можете да најдете на следниот линк.