ANABELLA ВЕ НАГРАДУВА!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

ПОДАРОК ПАРФЕМ од светски познатата линија на парфеми VERSACE!

Се што треба да направите е да одговорете на прашањето: Која година е формиран светски познатиот бренд VERSACE?

Одговорете точно, станете фан на facebook страната, кликнете like и share на самата објава и очекувајте токму Вие да бидете среќниот добитник.


Добитникот ќе биде избран преку случаен избор на 05.08 во 17 часот.