Голема наградна игра на Rent a car Euro Skala – Сликај „селфи“ и освој награда!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Вашата „selfie“ фотографија направена со возило на Еуро Скала и објавена на Facebook страната со најмногу лајкови ќе добие:
  • Награден фонд од 10. 000 денари
  • 4 маички
  • Возило „Opel Astra“ каврио 10 дена гратис со полн резервоар!
 
 Август е пред вас, сликајте се и уживајте со нивните возила. Во септември се избира фотографијата со најмногу лајкови.