Vitalia Healthy food наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Се што треба да направите е да ја посетите официјалната Facebook страница на Vitalia Healthy Food, да ја споделите фотографијата и да го напишете Вашето име и презиме во коментар.

 Во петок, (05.08) ќе бидат изберени двајца добитници на пакување кокосово масло!