Oriflame наградува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

Се доделуваат 10 Lip Sensation течни кармини!

За да станете потенцијален добитник во оваа Facebook наградна игра треба да го направите следново:

- одберете ја омилената нијанса од вашиот Lip Sensation Matt Mousse 
- направете неодолива креативна фотографија со одбраниот кармин, споделете ја на вашиот Facebook профил и тагнете ја Facebook фан-страницата на Oriflame.

Ќе бидат одбрани 10 фотографии по случаен избор на кои ќе им бидe доделен по 1 Lip Sensation Matt Mousse течен кармин во нијанса по избор!

Наградната игра трае, 29.07. - 07.08.2016 год!