МКхост подарува 3 БЕСПЛАТНИ WordPress хостинг пакети со домен

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

МКхост подарува 3 БЕСПЛАТНИ WordPress хостинг пакети со домен на најсреќните фанови!

 Како да учествувате?

1. Направете like и public share на постот поставен на нивната Facebook страна.
2. Регистрирајте се БЕСПЛАТНО за WordPress видео серијал на http://mkho.st/wordpress-promo (ако претходно сте регистрирани исто така влегувате во игра)

Играта започнува во среда 3-ти август и ќе трае 48 часа.

Тројцата добитници ќе бидат избрани по случаен избор и објавени тука во петок, 5-ти август 2016 во 13:00.