Aloe Vera наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Aloe Vera наградува со гел на природна база.

 Се што треба да направите е да ја посетите Facebook страницата на Aloe Vera, да направете SHARE на сликата и да станете потенцијален добитник на еден гел Aloe Vera.

Наградната игра почнува на 01.08.2016 и трае до 07.08.2016 година.