Green Master Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Green Master Macedonia подарува Green Pharmacy Антицелулитно масло за масажа.

За да станете потенцијален добитник на наградата потребно е да бидете фан на нивната facebook страница Green Master Macedonia , споделете ја фотографијата и одговорете точно на прашањето:

Дали Green Pharmacy Антицелулитно масло за масажа содржи парабени:
а) да
б) не

Повеќе информации за производот можете да дознаете на следниот линк:
http://www.greenmaster.info/greenmaster/search?q=86311

Наградната игра трае од 04.08.2016 година до 11.08.2016 година до 23:59 часот.
Имињата на наградените ќе бидат објавени на 12.08.2016 година.