Бутик Манела повторно Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Бутик Манела повторно Ве наградува! 

Се што треба да направите за да го добиете овoj комплет е да ја споделите фотографијата на нивната Facebook страница. Сите оние кои ќе ја споделат фотографијата стануваат дел од оваа мала наградна игра. 

Добитникот ќе биде објавен на 05.08.2016, а ќе биде избран по случаен избор.