Добијте влезница за концертот на THE PRODIGY во Охрид!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Бидете победник на една БОНУС влезница за THE PRODIGY !!!

Добијте влезница за THE PRODIGY за 14.08 во Охрид со апликацијата Рековинст!


Апликацијата е бесплатна за симнување и користење!

 

За да станете потенцијален добитник потребно е да ги извршете точките 1,2 и 3

1.Лајкнете ја и споделете ја објавата на нивната Facebook страница.
2.Тие што ја имаат лајкнато и споделено оваа објава и во коментар да ги тагнат своите пријатели кои ја немаат апликацијата Рековинст.
3.Влезницата ќе ја добие оној кој ќе тагне најмногу пријатели во коментар и од тие најголем процент да се регистрираат на апликацијата.


Добитникот ќе биде објавен на 11.08.2016

Андроид - https://play.google.com/store/apps/details…
ИОС - https://itunes.apple.com/se/app/rekovinst-mk/id1093152672…