TOPER наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Награда за верните читатели!

Новиот трилер кој ќе ги разбуди сите ваши сетила. НЕКОИ МОМИНСКИ ЗАБАВИ СЕ ЛОШИ, НО ОВАА Е УБИСТВЕНА!

За да станете потенцијален добитник на наградата потребно е да ја посетите нивната Facebook страна како и Like и share (јавно) на ова видео.

Добитникот ќе биде прогласен на 08.08.2016 година, по што ќе може да ја подигне наградата во една од книжарниците на ТОПЕР.