Violeta Baby наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАЈКРЕАТИВНО ВИОЛЕТА БЕБЕ !!!

 

Споделете ги Вашите слатки мигови.
Покажете колку интересни можат да бидат Вашите ангелчиња!

За да учествувате во наградната игра потребно е да ја посетите Facebook Страната на Violeta Baby Makedonija

-Ставете LIKE и SHARE на објавата,
-Споделете ја Вашата слика под постот,
-Во коментар оставете ги името и презимето на бебето и Вашиот телефон за контакт и очекувајте подарок.
 Креативците треба да бидат со нивната верна другарка пелената VIOLETA AIR DRY

Наградната игра трае до 10.08.2016 година.