GiftyTex наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Gifty Ве наградува со постелина по Ваш избор!

За да станете потенцијален добитник на наградата потребно е да ја посетите нивната Facebook страна и да ја споделите објавата.

Наградната игра трае до 01.09.2016 година.

Повеќе информации за производите на Gifty овде.