Наградна игра на Prekrivacipomerka

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Споделете ја сликата на Вашиот ѕид поставена на Facebook страната на Prekrivacipomerka и станете потенцијален добитник на 4 навлаки за трпезариски столици.

Наградната игра трае до 20.8.2016 година.

Добитникот ке биде извлечен по случаен избор.