Tip of the week наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Каде се можете да читате Tip of the Week? На море, на планина, во кафич, во парк?

Направете фотографија додека се мотивирате со прирачникот и сликата прикачете ја со хаштагот #ToWmotivacija на нивната Facebook страна. Сликите ќе бидат споделувани, а секој понеделник ќе се доделуваат брендирани Tip of the Week подароци.  

#TipoftheWeek нека биде твоја мотивација за секоја дестинација.