Mac i Naked продолжува да Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Подарок од Mac and Naked за еден среќен добитник!

 Начин на учество:

-Лајк и споделба на објавата со коментар "Споделено" на нивната Facebook страница.
-Секој учесник треба ги покани своите пријатели и да ги означи во коментар.
-Среќните добитници ќе бидат утврдени од страна на тимот за социјални мрежи.

Kампањата е валидна за цела Македонија.

Наградната игра трае до 15.08.2016 година кога ќе биде објавен и победникот.