DEPILEVE® Македонија подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

DEPILEVE® Македонија подарува лак за нокти CRISNAIL, во боја по ваш избор!

Пријавувањето е многу едноставно:
➊ Станете фан на нивната Facebook страна 
➋ Во коментар под постов, напишете која е вашата омилена боја на лак од палетата на CRISNAIL? Боите можете да ги најдете на веб страната: http://www.depileve.com.mk/ 
➌ Откако ќе поставите коментар, постот треба да го споделите на Вашиот профил.

Добитниците ќе бидат извлекувани секој четврток, 
до крајот на ова лето. Сите кандидати што се пријавени, 
влегуваат во секое следно извлекување.