Atelier By Sonja наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Atelier By Sonja секој месец Ве наградува со коктел фустан по Ваш избор!

Се што треба да направите е да ја споделувате Facebook страницата, да притиснете LIKE на истата и да оставете коментар.
На крајот од секој месец ќе се објавува името на среќната добитничка.