COSMOS GROUP наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

COSMOS GROUP ова лето Ве наградува!

Се што треба да направите е:

1. Лајкнете и споделете ја Facebook страната 

2. Лајкнете го и споделете го постот 

3. Во коментар напишете "Споделено"

Наградите се 3 REDIST третмански шампони за коса и 10 освежувачи за простории.

Наградната игра трае до 15 август 2016 година. Добитниците ќе бидат изберени по случаен избор.