PODRAVKA ВЕ НАГРАДУВА!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Денешниот предизвик на Podravka е следен:
Дали може да откриете кој производ e заборавен, а се наоѓа на листата за купување?

Одговорите може да ги пишувате на Facebook страницата во коментар на објавата.

Наградната игра трае до 10.08.2016 година, до 12 часот.

Добитникот ќе биде награден со подарок пакет производи од Podravka.