Ars Libris подарува книга!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Уште еден подарок од едицијата „Детски класици“ за Вас! 

 

Ставете лајк, споделете јавно на Вашиот профил (public) на Facebook страната и станете потенцијален добитник на книгата „Морски самовили“ од Л. Френк Баум!

Добитникот ќе биде објавен во петок на 12.08.2016 година.