Нова наградна игра на OlalaBags&Fashion

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Учествувајте во новата наградна игра на “OlalaBags&Fashion” и освојете ја оваa прекрасна женска ташна!!!

Се што треба да направите за учество во наградната игра:

1.Кликнете ЛАЈК на Facebook страницата
2.СПОДЕЛЕТЕ ја сликата!
3.При вашето објавување означете најмалку тројца ваши блиски пријатели.

Наградната игра трае до 15.08.2016 година.