Бутик ЗАГА наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Бутик ЗАГА Ве наградува со 10 подароци!

Се што треба да направите за да учествувате во наградната игра е да ја посетите Facebook страната, да ја споделите објавата на Вашиот ѕид и во коментар на објавата да напишете "споделено". 

Секој е потенцијален добитник на некоја од десетте награди за Вашите најмили херои -  ДЕЦАТА !