Geminis International подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Geminis International подарува БОГАТСТВО за коса! 

Имате пријател со сува, кршлива и дехидрирана коса?
Означето го во коментар на објавата на Facebook страницата и подарете му СЕТ ЗА КОСА со 5 скапоцени масла и UV заштита: 

  • KAY PRO Шампон TREASURE OIL 
  • KAY PRO Регенератор TREASURE OIL 
  • Златна четка за коса со меки врвови

Добитникот ќе биде избран по случаен избор на 18.08.2016 година.