Староградско наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Староградско Ве наградува!

Се што треба да направите е да станете фан на нивната Facebook страница, да ја споделете фотографијата и да го напишете Вашето име и презиме во коментар.

Во петок (12.08.2016 година) ќе бидат изберени тројца фанови кои ќе бидат наградени со пакет #Староградско.