Нова наградна игра на Yves Rocher Makedonija!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Едно споделување ќе биде наградено со PLAISIRS NATURE гел за туширање од жолта праска , а на сите останати 20% попуст на целата нарачка.

 Правила:

1.Споделете го постот од Facebook страната на својот ѕид со текст "Yves Rocher подарува 20% попуст на целата нарачка"

Добитникот ќе биде извлечен на 11.08.2016 по случаен избор.
20% попустот важи до 11.08.2016, 12:00h