bimek.com.mk Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

По повод „Светска недела на доењето“ bimek.com.mk Ве наградува!

Посетете ја Facebook страната, одговорете точно на прашањето и станете потенцијален добитник на шише CALMA.

Кое просечното време за еден подој?

Доколку Ви се потребни повеќе информации и факти за доењето можете да ги најдете на www.bimek.com.mk