Бутик МИЛА наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Бутик Мила објави нова наградна игра!

Се што треба да направите за да учествувате во оваа наградна игра е да ја посетите Facebook страницата и јавно да ја споделите објавата. Во коментар напишете ја големината која Ви одговара.

Наградната игра трае до 15.08.2016 година, а добитникот ќе биде избран по случаен избор.