Наградна игра на VIP KIDS

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

VIP KIDS повторно Ве наградува!

Се што треба да направите за да учествувате во оваа наградна игра е да ја посетите Facebook страницата и јавно да ја споделите објавата. 

Наградната игра трае до 12.08.2016 година, а добитникот ќе биде избран по случаен избор.