Maesta наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Летен Giveaway од новата колекција на Маеста!

Модното студио Маеста организира giveaway на фустан од новата колекција. За да учествувате во наградната игра, се што треба да направите е:

1. Like Maesta
2. Like на овој пост
3. Направете public share на постот

Победникот ќе биде избран по случаен пат со RANDOM.ORG и ќе биде објавен на Facebook страницата на 15.08.2016 година.