X1Shop - e-продавница подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ГОЛЕМА ЛЕТНА НАГРАДНА ИГРА!

За да учествувате во оваа наградна игра и да станете потенцијален добитник на еден пар патики, потребно е да ги направите следните чекори:

-LIKE на Facebook страницата 
-Коментар ,,СПОДЕЛЕНО“ 
-LIKE I SHARE на сликата

Наградната игра трае 18.08.2016 година.