HYUNDAI MACEDONIA подарува 10 карти за концертот на "The Prodigy"

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

HYUNDAI MACEDONIA доделува 10 карти (5x2 карти) за The Prodigy.

 

Правила за учество:


1. Да бидете фанови на HYUNDAI MACEDONIA
2. Да го напишете Вашето име во коментар

Добитниците ќе бидат објавени 11.08.2016 година!