Kyani Macedonia - Team Ad Astra подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

По повод првиот роденден, Kyäni во Македонија подарува две шишенца Nitro Xtreme!

Единствено што треба да направите е LIKE на Facebook страната, да напишете коментар со Вашето име и презиме и јавно да го објавите постот.

Добитниците со најмногу лајкови на споделениот пост ќе бидат прогласени на Facebook страната.

Нека се множат успесите на овој Светски бренд!