Liberta BEBE подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ЛИБЕРТА ВЕ НАГРАДУВА - РАНЦИ СО ОМИЛЕНИТЕ ЛИКОВИ

За да учествувате:

1. Стиснете LIKE на Facebook страницата
2. Напишете во КОМЕНTАР кој од овие два ранци сакате да го добиете
3. Направете SHARE на фотографијата

Ќе бидат доделени еден ранец со ликот на Ана и Елза и еден со ликот на Спајдермен. Добитниците ќе бидат избрани по случаен избор и ќе бидат објавени на 28.08.2016 во 22.30h