Просветно дело наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ПРОСВЕТНО ДЕЛО ВЕ НАГРАДУВА СО 20 РАНЦИ 

 За да учествувате:

1. Стиснете LIKE на Facebook страницата
2. Споделете го албумот КАТАЛОГ BACK TO SCHOOL 2016/17 од линкот на Вашиот ѕид и напишете во коментар што најмногу Ви се допаѓа од асортиманот за градинка и училиште на Просветно дело.

Најсреќните 20 по случаен избор ќе добијат ранец како на фотографиите. Добитниците ќе бидат избрани по случаен избор и ќе бидат објавени на 26.08.2016.